Vår Misjon

Vår målsetting for et kreativt miljø

Jazz for alle

Jazz AS ble stiftet i 2019 av den internasjonalt anerkjente jazzklarinettisten Felix Peikli og stjernedirigent Carl Nilsen med ambisjonen om å bygge et fellesskap av norske jazzartister med respekt for kvalitet og tradisjon for amerikanske røtter. Vi arbeider aktivt med å nå ut til publikum med kvalitetsmusikk og underholdning gjennom prosjekter og produksjoner som Oslo Jazz Weekend, Friday Night Jazz hosted by Felix Peikli - Gustav Jazzklubb | Hotel Amerikalinjen, Brunch by Felix, Norsk Jazzorkester med Felix Peikli & Carl Nilsen, samt et kulturelt brobyggende samarbeid med internasjonale artister.

Tradisjon & autentisitet

Vår misjon er å underholde, berike og ekspandere det norske jazzmiljøet gjennom opptredener, undervisning, og beslutningspåvirkelse. Vi tror på jazz som en metafor for demokrati. Fordi jazz er improvisasjon feirer den personlig frihet og oppmuntrer til individuelle uttrykk. Fordi jazz er swing dedikerer den friheten til å finne en delt plattform, samt skape et felles grunnlag med andre. Fordi jazz har røtter i blues inspirerer den oss til å møte motgang med ustoppelig optimisme.

Mangfold

Vår største styrke er mangfoldighet: Den brede palletten med artister gir oss en unik mulighet til å tilpasse besetning, repertoire og stilistisk utrykk til å matche enhver situasjon. Vi arbeider aktivt for å skape en tilhørighet mellom norske jazzartister ved å etablere forum og muligheter for opptredener. Gjennom Jazz AS får den enkelte artist muligheten til å stifte bekjentskaper med både musikere, bedrifter, publikum og musikkmiljøer på tvers av landegrensene. Med tiden har Jazz AS vokst til å bli Norges største jazzfelleskap der respekt for kvalitet og tradisjon med amerikanske røtter står i fokus - alle hedrer jazzens brede omfang, samt skaper rammene for et bærekraftig musikkliv. Vårt største mål er å engasjere morgendagens og dagens stjerner til en bred verden av konserter, eventer, festivaler ol. samt skape unike møter mellom publikum og artister. Jazz er for alle og skal oppleves live - velkommen til din neste jazzopplevelse.

FNs Verdensmål

JazzMusic.no jobber målrettet med spesielt to av FN’s verdensmål: likestilling mellom kjønn, anstendige jobber og økonomisk vekst. Selvom vi ikke er en global virksomhet har vi et ansvar for å vise veien til en bærekraftig fremtid.

FN-Sambdandet

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene.

Les mer

CREO Forbundet

JazzMusic.no følger CREOs retningslinjer og tariffavtaler som referanse for å sikre de beste vilkår for artist og oppdragsgiver.

Les mer