Våre Produksjoner

Våre ambisjoner om å inspirere kvalitet og kreativitet

Oslo Jazz Weekend

Oslo Jazz Weekend er en ny jazzfestival i Oslo presentert av JazzMusic.no. Festivalens kunstneriske målsettigner er å fremme Jazz som Amerikansk folke og underholdningsmusikk med klart fokus i tradisjonen. Oslo Jazz Weekend er gjort mulig med sine samarbeidspartnere og presenterer både norske og internasjonale artister på byens hotteste scener.

Besøk Oslo Jazz Weekend for mer informasjon.


Norsk Jazzorkester

Norsk Jazzorkester er et 17 manns orkester bestående av Norges fremste klassiske og jazz-tradisjonelle musikere under kunstnerisk ledelse av Felix Peikli og Carl Nilsen. Orkesteret som var etablert i februar 2019 har allerede inkludert opptredener i Den Norske Opera & Ballett, festivaler, og internasjonale samarbeidsprosjekter bl.a. med Amman Symfoniorkester i anledning HM. Kongens statsbesøk til Jordan i 2020.

Besøk Norsk Jazz Orkester for mer informasjon.

International Jazz Day

International Jazz Day er en offisiell global markeringsdag av Jazz, dets verdier og inkluderende natur, initiert av UNESCO i 2012. Felix Peikli arrangerte den første IJD markeringen i Norge i 2018 med markering av Benny Goodmans berømte 1938 Carnegie Hall konsert med Sandvika Storband, noe som har blitt en årlig markering med oppfølgeren i 2019 "Duke Ellington 120 år" og debuten til Norsk Jazzorkester.

Besøk International Jazz Day for mer informasjon.

Jazzbrunch by Felix Peikli

I samarbeid med Kulturkirken Jakob, RealMat, og Aftenposten A-kortet presenterer vi en ny månedlig Jazz brunch i Kulturkirken Jakob. Første jazzbrunchen debuterte 16. februar 2020 og inkluderer varierte musikalske opplevelser i regi av Felix Peikli.

Se video fra Jazzbrunch by Felix Peikli.Friday Night Jazz hosted by Felix Peikli

Oslos nummer en hotspot for Jazz - Gustav Jazzklubb - på Hotel Amerikalinjen åpnet i Mars 2019. Etter Felix Peikli tok over som Musikk Kurator i August 2019 har disse fredagskveldene blitt fylt til randen av et energifylt, ungt, og entusiastisk publikum. Publikum møter et variert program med dype røtter i jazztradisjonen med tributekvelder til alt fra Ella Fitzgerald, Django Reinhardt, Duke Ellington, og Art Blakey. Ta turen til Friday Night Jazz hosted by Felix Peikli på Gustav Jazzklubb.

Besøk Hotel Amerikalinjen for mer informasjon reservasjon og program.